Amaleta's Direct - She Taught Me How To Yodel

Hitta ditt drömjobb!

Posted Sept. 22, 2016, 10:20 a.m. By amaleta Tags: Arbete

Letar du efter att få drömmen eller att göra sådana saker som man också känner att man kan få till? Då tror jag att man kan utföra något annat och hela tiden så kan man se till att njuta av det som annars inte blir gjort. Så vad kan man göra ifall detta inte är något som man klarar av? Man kan faktiskt skriva ned en lista på saker som kan tänkas göras samtidigt som man också får till det som är så viktigt för en. Jo man kan känna att detta handlar om kunnande och om att få ned den här listan i praktiken. Ja, det kanske inte är så enkelt som man tror men man kan ändå försöka göra något annat för dom som både vill och kan detta, något som jag känner är en bra ide med.

Drömmen finns inom räckhåll!

Som exempel drömmer många om att jobba på Smarter Marketing, ett företag som går bra, som är positivt och där dom anställda trivs. Men vad skall man göra om man känner att man inte riktigt får det jobbet. Försök tänka på vad som fattas och försök få fram det som andra kanske stör sig på. Man kan göra det för att se vad man kan bli bättre på och därigenom också kanske åstadkomma något mer i livet, något som man verkligen trivs med och känner att man kan göra. Ja, man skall inte ta detta för givet och det är verkligen en bra ide att få till det som man tror är den svåra delen i livet med, nämligen att ha lite självinsikt och blygsamhet, egenskaper som är svåra att hitta idag. 
Men om man lägger manken till så kan man hitta eller få det där drömjobbet och man kan bli nöjd till slut, vilket alla vill bli.