Amaleta's Direct - She Taught Me How To Yodel

Makeup video

Posted Sept. 20, 2016, 9:45 p.m. By amaleta Tags: Fritid

Guds gåva ändå
Youtube måst ju vara guds gåva till mänskligheten. Man kan söka efter vad som helst, kanske bara en textrad och det kommer upp det man vill. Man kan komma på program man missat, kolla covers, lyssna på annan musik, kolla på matlagning, se sminkvideos, vloggar, och en massa olika roliga saker! Jag är ju totalt såld på detta, precis som resten av min generation. Jag kollar mestadels på olika sminkvideos för att bli inspirerad och jag har också precis startat mitt första egna konto där jag tänkte lägga upp lite vloggar och sminkvideos. Men jag har tyckt att det inte verkar vara så värt om man inte blir stor liksom. Och jag har inte vetat hur man ska kunna bli det heller, men ett sätt är ju att marknadsföra sina videos. 

Igår så såg jag till exempel en video som marknadsfördes av smarter marketing, och då började jag fundera på att det kanske är något sånt man ska satsa på, att anlita en mediebyrå för lite hjälp. Det känns som en bra start i alla fall. Men just nu så ska jag försöka skaffa lite inspiration för att komma på nya och utmanande sminkningar. Jag funderar dels på att göra ett konto med lite blandat, sminkningar till vardagen, fest, för att göra om sitt utseende helt, filmsmink osv. Men dels så vore det också kul och också skönt med ett lite enhetligt konto, där jag riktar in mig på exempelvis sminkningar som passar för olika festtillfällen, så som bröllop, student, möhippa, bal osv

Ja vi får se hur jag bestämmer mig för att inrikta mig och min kanal helt enkelt, hur som helst kommer jag behöva hjälp med marknadsföringen! Men ska i alla fall börja i rätt ände och skaffa mig en kanal att marknadsföra först.